Valerie Baeyens

Valérie (1979) behaalde een masterdiploma in de Audiovisuele en Beeldende Kunsten, optie Documentairefilm, aan het Rits in Brussel. Ze behaalde ook een post-graduaat Web Development aan de KULeuven, waarna ze zich steeds meer ging toeleggen op interactieve media.

In 2004 won ze met haar kortfilm Contraire de eerste prijs voor documentaire op filmfestival Het Grote Ongeduld. Deze prijs werd uitgereikt door Lichtpunt, Canvas.

Valérie geeft les aan de academie van Mechelen en volgt momenteel nog een opleiding 'experimentele muziek' bij Jasper Vanpaemel aan de academie van Haasrode.

Evita Nossent

Evita (1981) behaalde een masterdiploma in de Audiovisuele en Beeldende Kunsten, optie Radio, aan het Rits in Brussel. Als student werkte ze voor FM Brussel en Radio Scorpio (Leuven).

Ze werkte 10 jaar als presentator, reporter en stem bij VRT voor radio Klara, Koningin Elisabethwedstrijd, Canvas Klassiek en Canvas. Met ‘Vleugellam’ en ‘Tegen beter eten in’ realiseerde ze twee radiodocumentaires voor Piazza, VRT Radio1.

Evita is nu actief als stemcoach en geeft ook les aan het Conservatorium van Mechelen.

contact

contact@edithfilms.be